// Arkoç Maden Makinaları

Hakkımızda

 

1992 yılında kurulan Arkoç Maden Makinaları, Malkoç ailesinin uzun yıllara dayanan tecrübesi sayesinde kısa sürede lider firma konumuna gelmiştir.

Yeraltı ve yer üstü maden ocakları için her türlü ekipman parçaları, yarı mekanize ve tam mekanize tahkimat sistemleri (çelik ve hidrolik), bant konveyör sistemleri, zincirli konveyör sistemleri, monoray sistemleri ve redüktör üretim kalemlerinden bazılarıdır. Maden ocaklarının özel siparişlerine uygun olarak makine imalatı ve talaşlı imalat gerçekleştirmektedir. Aynı şekilde maden ocaklarında ihtiyaçları doğrultusunda yedek parça üretimi yapmaktadır.

Tüm dünyayı etkileyen pandeminin zor koşullarında dahi üretiminde kesintiye gitmeden müşterilerine hizmet vermeye devam eden Arkoç, 2021 yılı başında yeni fabrikası ve idari binasına taşınmıştır.

Teknolojiye yatırıma hiç ara vermeyen Arkoç, modern fabrikası, geniş makine parkı ve 30 yıllık tecrübesiyle maden sektörüne hizmet vermeye devam etmektedir.

Modern bir yönetim anlayış benimseyen Arkoç, çağın gereklerini takip ederek kendini sürekli geliştirmektedir. ISO 9001:2008 Kalite Belgesi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Belgesi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı Güvenliği Yönetimi Sistem Belgesine sahiptir. Üretim kalemlerinden Yarı Mekanize Tahkimat ve A??r ?? Redöktürü maden sahalarının gerekliliklerine uygun olarak ATEX belgelidir. Üretim kalemlerinden Monoray ve ekipmanları DIN standartlarına uygun tasarlanmış olup parçaları TÜV Sertifkalarına sahiptir.

Arkoç olarak yaptığımız işin önemini biliyor ve işimizi büyük bir özen ve sevgiyle yapıyoruz.